Chcete mě ?

17.07.2009 02:37

Na našich stránkách,jste si určitě všimnuli nového příspěvku v menu s názvem Chcete mě? Ano je to opravdu prodej pejsků. Každou chvilku do našeho salonu volají lidé a ptají se ,když stříháme pejsky,tak jestli náhodou nevíme o štěňátku té či oné rasy.Je pravda,že zrovna tak naši klienti, co mají fenky se zase ptají jestli nevíme kdo by měl zájem o štěňátka,které se jim zrovna narodili. Původně jsem chtěl dát název nového odkazu prodej štěňat,ale né vždy to musí být štěňátka ,která se zde budou nabízet.

Nedávno jsme třeba sháněli nového páníčka pro pejska ,kterého jsme léta stříhali v Dešenicích u Nýrska,ale jeho panička byla hodně nemocná.Jednou jí selhalo srdíčko,upadla a pejsek u dveří štěkal ,tak dlouho,dokud nepřivolal pomoc.Po dlouhém a vytrvalém štěkání paničku zachránil.Všimli si toho štěkání seusedé šli se podívat co se u sousedky, která knim dávala klíč od bytu,aby  občas vyvenčili pejska, když běhala po doktorech děje a když uviděli paní ležet na zemi ,okamžitě zavolali sanitku.Paní se probudila až v nemocnici a první co bylo se ptala po svém pejskovi.Vše dopadlo dobře,ale když paní propustili z nemocnice,tak po dvou měsících jí selhalo srdíčko znovu,ale bohužel už jí pejsek nedokázal zavolat pomoc.Snažil se,co to jen šlo,ale nikdo jeho štěkání neslyšel.Pejska se na  přechodnou dobu ujmuli sousedé,kteří ale už jednoho pejska měli a protože se na vzájem neměli rádi,museli jsme mu sehnat nového páníčka.

Nebo se občas pejsek ztratí a volají nám lidi,kteří ho najdou, jestli se po pejskovi někdo nesháněl.Nebo jestli ho náhodou nestříháme a neznáme majitele.Tak doufám,že Vám naše stránky pomohou a budete se sem rádi vracet.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode